Ferencváros B-Közép közlemény: vedd át a tagsági kártyádat!
Nagy az érdeklődés a tagsági rendszer iránt.

A Ferencváros B-Közép tagsági rendszert hirdetett idén ősszel, amely lehetőséggel rengetegen éltek a Fradi Családból. 

A jövő évben a tagsági rendszernek nagyon nagy jelentőséget szánunk, ennek jeléül első lépésként 2023. december 14-én, csütörtökön megrendezésre kerülő sorsdöntő Ferencváros-Fiorentina mérkőzés előtt az eddig elkészült Fradi B-Közép kártyák kiosztásra kerülnek. 

Akik 2023. szeptember 1. és 2023. december 1. között befizették a negyed éves tagsági díjat - havi 643 Ft - a névreszóló, FB számmal és QR kóddal személyre szabott kártyájukat átvehetik. 

A fradibkozep.hu rendszere alapján megkérünk minden szurkolói csoportot és baráti társaságot, hogy az átvételre mindössze egy személyt küldjenek el, csökkentve ezzel a sor kialakulását az átvétel helyszínén.

Az átvevő személy ha előre egy papírlapra vagy a telefonjába feljegyzeteli az átvenni kívánt kártyák tulajdonosainak neveit és FB számait, azzal felgyorsítjuk a kártyák átvételét és az adminisztrációt. A kártyákat előre kötelegjük, rendszerezzük és 5 személyt biztosítunk minderre, akik segítenek mindenben az érkezőknek. 


Átvételi időpont és helyszín: 


2023. dec. 14., 14:30-17:30

Budapest, 8. ker., , Üllői út 94-98., Millennium Hotel aula (Sas szoborral szemben az Üllői út túloldalán)

Megkérünk minden Fradi drukkert, hogy csatlakozzon a Ferencváros B-Középhez! 

A tagsági rendszerről, a tagság előnyeiről ITT lehet bővebben olvasni. Az első negyed éves tagsági díj - 1928 Ft - befizetésével az újdonsült befizetők jogosultak a kártya átvételére, amelyre lehetőséget, majd 2024 elején biztosítunk újra. 

Holnap a Millennium Hotelben találkozunk! Hajrá, Fradi!

Megosztás:

Előre a csoportgyőzelemért!
FERENCVÁROS - Fiorentina