Jelentkezés a Cukaricki túrára
Csapatunk november 30-án Leskovacban lép pályára a Cukaricki ellen az EKL 5. fordulójában

Szurkolótársaink!

 A www.meccsjegy.fradi.hu oldalon 2023. november 21-én a Cukaricki elleni meccsre megnyitották a vendégszektorba szóló voucher vásárlási lehetőséget, amelyek el is fogytak.

 A Fradi B-Közép által szervezett autóbuszokra belépőjeggyel vagy anélkül is lehet jelentkezni. 

A jelentkezést elsőkörben a szurkolói csoportoknak tartjuk fenn. 2023. november 22., szerda estétől a befizetett Fradi B-Közép tagsággal rendelkezők jelentkezhetnek majd az autóbuszokra. 

Ha ezek után is akadnak még szabad helyek, akkor mindenkinek megnyitjuk a jelentkezést. Az utazás mellé adott esetben belépőjegyet is tudunk biztosítani. Pontosan a fent leírtak miatt oldalunkon regisztráció és bejelentkezés után három esemény közül választhat mindenki. 

Felelősséggel jelentkezzünk a megfelelő eseményre! 

Menetrend és felszálló helyek:
Indulás Budapestről: 2023. nov. 30., csütörtök reggel/délelőtt.
Érkezés Leskovac városába: 2023. nov. 30., csütörtök késő délután.
Indulás Leskovac-ból a meccs után: 2023. nov. 30., csütörtök késő éjjel. Érkezés Budapestre: 2023. dec 1., péntek reggel. 

Az autóbuszokra Budapesten, Kecskeméten és Szeged környékén lehet majd felszállni. Részvételi díj Egységesen (Budapest, Kecskemét, Szeged): 21.000 Ft /fő. Fradi B-Közép tagságival: 19.000 Ft / fő + meccsre szóló belépőjegy (2000ft), amelyet mindenkinek biztosítunk az autóbuszokon. 

A részvételi díj tartalmazza az alábbiakat: - retúr 1.400 km - két sofőr / busz - sofőrök ellátását - magyar, szerb útdíjak - parkolási díjak. Jelentkezés és befizetés Jelentkezés után azonnali befizetés szükséges. Visszatérítés és kedvezmény nincs. Természetesen a befizetett jelentkezés átruházható, de ebben segíteni nem tudunk. Ügyfélszolgálat Kérdés esetén az info@fradibkozep.hu címen leszünk elérhetőek.

 
Inváziót, Ferencváros B-Közép!

www.meccsjegy.fradi.hu

Megosztás:

B-Közép támogatói tagság
Tudnivalók a B-Közép tagsági rendszerről