Fiorentina-FERENCVÁROS: fradibkozep.hu-n igényelt vendég belépőjegyek (voucherek) átvétele
Türelem vouchert terem.

A 2023. október 5-én, csütörtökön este 21 órakor megrendezésre kerülő Fiorentina-FERENCVÁROS mérkőzésre a fradibkozep.hu -n keresztül is lehet(ett) belépőjegyeket igényelni az Események menüpont alatt regisztráció után. 

A sikeres jegyigénylésről automata e-mailt is kapnak a jelentkezők, továbbá az oldalon bejelentkezve az Események menüpontnál láthatják, hogy sikeres-e a jelentkezésük. 

A B-Közép a voucher igénylők névsorát a szurkolói kártya adatokkal, Fradi B-Közép azonosítóval, névvel és szurkolói csoport/baráti társaság tagsági információval az FTC jegyiroda részére bocsátja majd 2023. szeptember 26-án, kedd este. 

Az FTC jegyiroda nyitvatartási idejében szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton átvehetőek majd a voucherek név, szurkolói kártya szám és Fradi B Közép azonosítószám bediktálásával / felmutatásával. Az FTC jegyiroda a Groupama Aréna oldalán található az Üllői út felől. 

A voucherek 7.800 Ft-ba kerülnek / db és forint készpénzzel vagy bankkártyával lehet értük fizetni a jegyirodában. 

Vidéken vagy külföldön élők esetében fontos leszögezni, hogy a vouchereket a képviseletükben más személy is átveheti az FTC jegyirodánál (budapesti rokon, barát, ismerős). 

Kérdés esetén az info@fradibkozep.hu e-mail címen rendelkezésre állunk. 


Megosztás:

Fiorentina-FERENCVÁROS: elindult a jegyértékesítés - hamarosan indul a Fradi B-Közép tagság!
2.300 Fradista lehet Firenzében.