Fiorentina-FERENCVÁROS: a B-Közép közleménye
Meccsnapi információk.

Az alábbi sorokat mindenki figyelmesen olvassa át. 

Gyülekezési pont Firenzében

A Ferencváros B-Közép 14 órától az alábbi helyszínen gyülekezik (Piazza della Signoria). A megjelenés kötelező! 

Egyenpóló 

A gyülekezési ponton a már korábban behirdetett 1899% ANTI VIOLA egyenpólóban legyen mindenki. Akinek nem jutott póló, őket megkérjük, hogy fekete színű pólót viseljenek. 

Vonulás

A gyülekezési pontról, azaz a Piazza della Signoria-ról együtt vonulunk át a voucher átváltó ponthoz.

Voucher átváltás 

A vouchereket belépőjegyre az alábbi helyszínen váltják majd át 17 és 20 óra között. Innen különbuszok visznek majd minket a stadion vendégszektorához folyamatosan, ahogy 1-1 busz megtelik. 

Parkolás

Csütörtök reggel 10:00 – 14:00 óra között, illetve a 17:00 óra után (későn) érkezőknek ajánlják a stadion melletti ingyenes vendég parkolóhelyet. 

 Innen mindenkinek egyénileg kell megoldania a gyülekezőpontokra a bejutást, javasolt, hogy ide csak a sofőrökkel parkoljanak le a járművek, az utasokat tegyék ki a 14 órási gyülekezőpont környékén. 

Meccs után viszont lesznek shuttle buszok visszafele is, tehát akik nem buszokkal, hanem autókkal / kisbuszokkal jönnek kora délután, azoknak az alábbi két nagyobb parkolóház, közelebb a városközponthoz illetve a szurkolói gyülekezőhelyekhez alternatíva lehet:

Parking Fortezza Fiera

https://maps.app.goo.gl/LwCTZtw9n9B45dMh7

Parking Stazione Binario 16

https://maps.app.goo.gl/kVWBkhzSx9SuGwAT7

Ellenséges terület

Megkérünk mindenkit, hogy a felelősséggel képviselje hazánkat és a Ferencváros Táborát a teljes firenzei kinntartózkodás alatt. Fontos kiemelni, hogy nem várostnézni érkezünk, Firenze utcái számunkra ellenséges terület, mindenki fokozottan figyeljen a zászlókra, sálakra, minden egyéb szurkolói ruházatra és szurkolótársaira is. 

A MÉRKŐZÉS

A találkozóra koreográfiával készülünk. Kérünk mindenkit, hogy a csoportokat segítsék a beléptetés alatt és kövessék az előénekesek utasításait a kivitelezéskor. 

A szurkolás alatt kizárólag az előénekesek által elkezdett dalokat kövessétek és tartózkodjatok a rasszista/antiszemita rigmusoktól, mivel az uefa szokás szerint árgus szemekkel figyeli, hogy hol tud ártani a magyaroknak és a Ferencvárosnak! 

Önmagában a kérés szó sem helytálló itt: a mérkőzés ideje alatt teremtsünk pokoli hangulatot a violák otthonában, égjen mindenkiben a tűz! Mutassuk meg a Ferencváros IGAZI erejét, legyünk mi a 12. játékos és DOBBANJON EGYÜTT A FRADI SZÍV! 



VIOLA, VIOLA VAFFANCULO! 


Megosztás:

Genk-FERENCVÁROS: olcsóbb lett az utazás - részletek - már lehet jelentkezni a repülőre!
Belépőjegyet is biztosítunk.