Diósgyőr-FERENCVÁROS: vonat beosztás  és egyéb információk a túráról
Büfé nem lesz.

Az október 22-én, vasárnap 17:45-től megrendezésre kerülő DVTK-FTC mérkőzésre közel ezer fős különvonattal érkezik a Ferencváros B-Közép. 

A több száz méter hosszú vonat szerelvény 1-től 11-ig lesz felszámozva kocsinként. A vonat kocsi beosztást itt olvashatja mindenki: LINK - a személyes adatok védelme érdekében csakis fradibkozep.hu regisztrációs számokat, azaz FB számokat közöltünk a listában. 

Induláskor kérjük mindenki tartsa be a kocsibeosztást. 

Utaslista ellenőrzés lesz. 

13:15-kor találkozik a Fradi Tábor a Keleti pályaudvar Posta felőli oldalán lévő aulában, utána nem sokkal indul a vonat Miskolcra. Senkire nem várunk. 

Megszokott színvonalú büfé ezúttal nem lesz. Javasolt, hogy "mindenki" hűtőtáskával érkezzen. A vonaton nem lesz áram. 

A mérkőzés ideje alatt értékmegőrzés lesz a vonat egyes részén. A vonat 5-ös kocsijába kell majd bepakolni Miskolc előtt az értéktárgyakat 15:55 és 16:10 közt. Az a kocsi lezárásra kerül. Érdemes az értéktárgyakra névvel és telefonszámmal ellátott cetlit elhelyezni. Erről mindenki maga gondoskodjon. 

A mezőkövesdi felszállók belépőjegyeit V. Imre szervezőtársunk fogja szétosztani az 5-ös kocsiban a mezőkövesdi megálló UTÁN, 2.000 Ft-ot a Mezőkövesden felszállók készpénz formájában készítsenek ki, Neki kell majd fizetni. 

HAJRÁ, FERENCVÁROS!










Megosztás:

Diósgyőr-FERENCVÁROS: így közlekedik majd az ezer fős különvonat - menetrend
Gödöllőn és Mezőkövesden is megáll. Pár percre.