B-Közép karácsonyi adományozás
Idén is nagyon jól sikerült a Tábor karácsonyi adomány gyűjtése.

Szurkolótársaink!

Ahogy az elmúlt 14 évben mindig, idén karácsonykor is a jótékonykodásé volt a főszerep a B-Közép életében. Idén is rengeteg adományt gyűjtöttünk össze a segítségetekkel és így nagyon sok kisgyermek arcára tudtunk boldog mosolyt varázsolni.

Az adomány gyűjtő napunk is remekül sikerült, egy nagyobb furgon meg is telt az általatok hozott ajándékokkal. Ezután szortíroztunk, csomagoltunk, átnéztünk, pakoltunk 3 napig egyfolytában és rengeteget szervezkedtünk, hogy mindenhova mindenkinek időben kiérjenek az ajándékok.

Múlt héten szerdán már egy furgonnyi adományt eljuttattunk a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek Érdre, ahol az átmeneti gyermekotthonban most elég sok gyermek lakik, ezen kívül pedig országosan üzemeltetnek nevelőszülői hálózatot, ahol családból kiemelt, illetve árva gyermekek élnek.

Ezek közül a gyermekek közül jópáran kilátogattak a vasárnapi Ferencváros-Zalaegerszeg mérkőzésre is és nagyon élvezték a lelátói életet, reméljük a jövőben még sokszor fogunk velük találkozni és erősítik majd a táborunkat.

E hét kedden pedig folytattuk az adományok kiosztását, délelőtt a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikán jártunk, műszaki cikkeket, játékokat, csokoládét, gyümölcsöt vittünk nekik és pár társunk meglátogatta az onkológiai osztály jó pár kis lakóját is, akik sajnos a karácsony ellenére is bent kell, hogy töltsék a napjaikat a kórházban, aktuális állapotuk miatt. Megpróbáltunk az ajándékokkal egy kis mosolyt csalni az arcukra, ami hála égnek sikerült is, ha csak pár percre, de el tudtuk velük feledtetni a nehézségeiket.

A nap folyamán egy újabb kanyar adománnyal mentünk ismét Érdre is, amit újfent örömmel fogadtak.

Szerdán pedig az adományozós etap zárásaként a Pesterzsébeti Családsegítőben jártunk, ahova egyrészt játékokat és ruhaneműket vittünk, másrészt 20-25 családnak tartós élelmiszer csomagokat.

Ezen felül pedig idén vállaltuk, hogy 10 mélyszegénységben élő kisgyermek angyalkáivá is válunk. A gyermekek saját kezűleg levelet írtak angyalkáiknak, amiben felsorolták mit szeretnének kapni karácsonyra, mi pedig mindegyik gyermeknek megvásároltunk a felsoroltak közül legalább 1 ajándékot.

Szerda este személyesen találkoztunk ezekkel a gyermekekkel és átadtuk nekik az ajándékaikat, megható és felemelő pillanatok voltak, sok megrázó történettel a háttérben.

Bár minden évben rengeteg „munkával” járnak ezek az év végi adományozások, de ezekért az önfeledten mosolygó gyerekekért, akik pár percre elfelejtik minden nehézségüket, gondjukat, továbbra is nagyon megéri!

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a gyűjtésünkhöz, akár csak pár forinttal vagy egy csokoládéval is, mert a sok kicsiből lesz aztán a nagy egész, ami maximálisan a Fradi-család érdeme.

Ezen felül külön köszönetünk a WSZL-nek és Daninak, a Felvidéki Fradistáknak, a Déli Brigádnak és a Green Familynek, mert ők rendületlenül támogatják az ügyünket hosszú évek óta, sok-sok adománnyal és segítséggel, illetve az idei évben csatlakozott hozzánk a Hajós István által megálmodott Egy Lépéssel Több Alapítvány (https://egylepesseltobb.hu/) is, nekik is köszönet minden támogatásért!

Jövőre folytatjuk! Hajrá Fradi!


Megosztás:

Ferencváros B-Közép közlemény: vedd át a tagsági kártyádat!
Nagy az érdeklődés a tagsági rendszer iránt.